Det kan til tider føles svært at give sig selv kærlighed, men det er lige så let, som at give kærlighed til andre. For i en travl hver dag er det nemmest at glemme sig selv, når man skal servicere de resterende familiemedlemmer, være på arbejde, gøre rent, handle ind og lave mad.

Men den vigtigste person for dig er faktisk dig. For hvis du ikke giver dig selv kærlighed, så kan det ende med at du bliver udbrændt eller stresset.

Så start i dag med at sende til kærlighed til dig selv.

Og hvordan gør du så det? Jo, der er mange muligheder, men fælles for dem alle er, at du skal ind i kernen af dig selv. Prøv evt. at stå lidt før op, så du kan være lidt alene og sidde i ro og mag og slappe af.

Prøv at sidde i stilhed, luk øjnene og træk vejret langsomt ind gennem næsen og pust luften langsomt ud gennem munden ca. 3 gange. Derefter vender du dit fokus indad, og går ind i dit hjerte, og sender kærlighed ind i dit hjerte. Du forestiller dig en hvid lyssøjle foran dig, du lader den stråle ind i dit hjerte i lidt tid, og derfra spreder det hvide lys sig ud i kroppen. Du sidder lidt opfyldt af det hvide lys. Når du føler dig helt oplyst af det hvide lys, lader du dit fokus vende tilbage til, hvor du er lige nu, i det lokale, hvor du sidder, du åbner langsomt øjnene.

Fokus hokus pokus, dagen starter op med at være i nuet, og med dig i centrum for kærlighed, så er du lidt mere klar til at møde dagens udfordringer. Namaste