Det skal jo gøre ondt for at det gør godt, eller …

Er der en anden mulighed, ja selvfølgelig

For det er bare et udtryk vi bruger, og nok især fordi det er det, som vi kender til eller husker bedst. For hvis du går til fysioterapeut, kiropraktor, massør eller lignende vil du opleve, at den behandling, som du får er eller kan være meget smertefuld.

Men, hvad nu, hvis jeg kan hjælpe dig til at vælge en smertefri behandling. For du har et valg.

Hos mig er der mulighed for smertefri behandling i form af

  • Punkthealing, hvor jeg holder mine hænder på eller over det sted på kroppen, hvor du føler smerte. Og healingen vil lindre dine smerter. Hvis du har haft smerter i en længere periode, skal du muligvis have flere behandlinger.
  • Klangmassage, en god og dybdegående massage, som er smertefri. De vibrationer, som klangskålen(e) får, når de anslås, forplanter sig i kroppen, så muskelinfiltrationer og andre former for smerter forsvinder.

Hvordan virker klangskåle? Hvis du har en skål med vand, og du slår på denne skål, vil der frembringes små bølger på vandoverfladen i skålen. Din krop består af 50-70 % vand. Når klangskålen(e) anslås, vil vibrationerne fra klangskålene forplantes i kroppen, og dermed lindre de fysiske smerter på en rolig og afslappende måde, så det giver velvære i krop, sind og sjæl. Klangskålen(e) kan være placeret på kroppen, 10-20 centimeter fra kroppen eller i lokalet.

Jeg har prøvet at være ved fysioterapeut, massør, healer og klangmassør, og der er forskel på, om jeg ved behandlingen føler, at det skal gøre ondt før det gør godt. Og nej det er ikke nødvendigt at det skal gøre ondt før det gør godt.

Men du har et valg.

Hvis du gerne vil have min hjælp, så skriv eller ring